ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شلیک مجدد راکت از خاک سوریه به شمال فلسطین اشغالی

شلیک مجدد راکت از خاک سوریه به شمال فلسطین اشغالی ارتش رژیم موقت صهیونیستی می‌گوید حداقل ۳ فروند راکت کوتاه‌بُرد از خاک سوریه به جولان اشغالی شلیک شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد یکشنبه از فعال شدن آژیر خطر حمله موشکی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین واقع در جولان اشغالی خبر دادند.

 

طبق گزارش رسانه‌های عبری‌زبان، ارتش رژیم موقت صهیونیستی می‌گوید حداقل ۳ فروند راکت کوتاه‌بُرد از خاک سوریه به جولان اشغالی شلیک شده است.

 

گفته می‌شود ۲ فروند از این راکت‌ها در منطقه باز در جولان اشغالی سقوط کرده و ۱ فروند از آنها نیز رهگیری شده است. آژیر هشدار در شهرک‌های «نیتور» و «آفنی ایتان» شنیده می‌شود.

 

دقایقی بعد شبکه «المیادین» گزارش داد که گروه «لواء القدس» مسئولیت حمله راکتی به جولان اشغالی از خاک سوریه را برعهده گرفته است.

 

لواء القدس در بیانیه‌ای گفت: «هدف قرار دادن اماکن اشغالی در جولان در پاسخ به حملات به مسجدالاقصی صورت می‌گیرد. ما اسرائیل را به پاسخ قاطع از جبهه جنوب سوریه در برابر هرگونه تجاوز تهدید می‌کنیم».

 

برخی رسانه‌های عبری‌زبان می‌گویند توپخانه‌های ارتش رژیم تروریست صهیونیستی در حال شلیک به اهدافی در جنوب سوریه هستند.

 

رئیس شورای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در جولان اشغالی نیز دستور داد تا تمام پناهگاه‌ها باز شوند و از صهیونیست‌ها خواسته شد تا شب را نزدیک آنها سر کنند.

 

دقایقی بعد سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی شلیک یگان‌های توپخانه‌ای به سمت منطقه‌ای در جنوب سوریه که از آن راکت به سمت جولان اشغالی شلیک شده بود را تایید کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار